SLIK STARTET DET

Historien om Su Casa Coffee startet i Colombia der Carlos Amortegui vokste opp blant
kaffeplantasje i kaffe triangelet i Colombia. Etter hvert kom han med til Sverige hvor han
beholdt og videreutviklet sin interesse for kvalitetskaffe og utdannet seg innen
kaffebrenning og cupping.

I 2010 flyttet Carlos til Norge. Med sin store interesse og kunnskap for økologisk landbruk, og
sterkt inspirert av sin mentor Jairo Restrepo, startet han et prosjekt hvor målet var å fjerne
kunstgjødsel og kjemikalier fra produksjonen. Derfra var veien kort til etableringen av Su
Casa Coffee Norge, med formål å importere kvalitetskaffe til ulike kaffebrennerier i Norge.

I 2013 møttes de to kaffetørste Colombianske herrene Carlos Amortegui og Geir Orlando
Hagen. Begge hadde bakgrunn fra hotell- og restaurantbransjen og møttes gjennom Norsk
Colombianos Forening. Kaffe ble ivrig diskutert, og etter kort tid gikk de fra ord til handling
og etablerte kaffebrenneriet Los Cafeteros AS med lokaler i Moss. Her brennes kaffen som
Carlos importerer fra Colombia, mellon-sør amerika og Afrika.

Til sammen er de i dag Su Casa Coffee.